تبلیغات
خانه مریم بانو - سفره روز نهم ماه رمضان
دیگه گفتم یه تغییر و تحولی تو وبم بدم و قبل از عید فطر یه خونه تکونی اساسی بکنم و اینجوری شد، که قیافه ی خانه مریم بانو تغییر کرد
نظرتون راجب تم جدید چیه؟ خودم که خییییییییییییییلی دوستش دارم
قبلنا برای وبم یه لوگویی طراحی کرده بودم که خیییییییییلی به این تم شباهت داشت ولی قسمت نشد بذارمش
بازی والیبال دیشبو حال کردین؟؟؟؟؟ با وجود همه ی نامردی های داور و جنگ روانی که مربی نامرد لهستان بوجود آورده بود بچه ها بقول جناب خان رووووووووووووووفتنشون!!
ینی آمریکاییا با همه ی موزی بودنشون از این نامردیا نکردن!
خلاصه که دیشب خیییییییییییلی حال کردیم دم بچه ها و مربی مون گرم
ان شالله بازی فردا هم همینطور باشه
احتمال داره که اواسط این هفته یه سر به وطن بزنیم و اگه اینجوری باشه، چند روزی پست سفره های عشقولکمون عقب میوفته ولی قول میدم در اولین فرصت شما رو حداقل به صورت مجازی مهمون خونه مون کنم؛ شاید این آموزش ها به درد یه خانم خونه دار بخوره که نمیدونه واسه افطار چی درست کنه و مارو هم دعا کنه
پستی که در ادامه ی مطلب آوردم با توجه به تقاضای دوست عزیز و مهمون تازه ی خانه مریم بانو، "سیما جون" هستش و مربوط به تزیینات عروسی و میوه آرایی میشه. اگه علاقمند بودین و یا به سلامتی مراسمی پیش رو داشتید، حتمن سر بزنید

و اما منوی روز نهم ماه رمضون
روزه باز کن: نبات جوش (پای ثابت سفره های افطار که تاکید میکنم حتمن روزه هاتونو با یه چیز ولرم باز کنید) و خرما...
تشنگی رفع کن: شربت موهیتو ی خوششششمزه سن ایچ
غذای اصلی: کبه!! که یه غذای عربی هست و فوق العاده خوشمزه و بی نظیره. من کبه رو از وب بی نظیر "آشپزی های مامانم" یاد گرفتم ولی بنا به ذائقه مون تغییراتی توش دادم که خدمتتون عرض میکنم. دستور کلی و مواد مورد نیازشو از اینجا میتونید پیدا کنید. ضمن عرض تشکر مجدد از این آموزش عاااااالی، من برنج و دال عدسامو با گوشت کوب تبدیل به خمیر کردم (یعنی لازم نیس غذاساز یا چرخ گوشت باشه حتمن -- منکه حوصله اونهمه ظرف شستن ندارم واقعن ) بعدش مواد داخلش یه کوچولو تغییر دادم= گوشت چرخ + پیاز + سویا + فلفل دلمه نگینی خورد شده+ قارچ نگینی خورد شده+ سبزیجات معطر+ یه کوچولو زرشک
برای سرخ کردنشم کف ماهیتابه رو چرب کردم و بدون اینکه بذارم روغن داغ بشه، کبه ها رو کنار هم چیدم و گاز رو کم کردم تا کاملن سرخ بشن.زیاد هم اینور و اونورشون نکنید که خراب نشن.وقتی یه طرفش کاااااااملن سرخ شد، اونورشم سرخ میکنیم. با این روش فقط به چند قاشق روغن نیاز هست و تازه روغن هم اصلللللن جذبشون نمیشه (برا من بعد از سرخ شدن کمی از روغن ته ماهیتابه باقی موند)
سفره پر کن: سالاد شیرازی + بورانی کدو + سس کچاب و تند (با سس کچاب خوشمزه تره)
اینم عکس سفره ی دوست داشتنی ما






ان شالله که اول این هفته رو با یه استارت خوب و عالی شروع کرده باشید و تا آخرشم با سلامتی و موفقیت پیش برید
خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی که بهمون عطا کردی، نعمت خانواده خوب که بهمون عطا کردی، نعمت دوستان با محبت که از ما دریغ نکردی، نعمت سفره ی بابرکت که بهمون عطا کردی و هر آن چیزی که انقد واسمون عادی شده که یادمون میره شکر تو رو به جا بیاریم
خدای خوبم
می توانم دنیا را یک دستی فتح کنم
.
.
به شرط آنکه "تو" دست دیگرم را گرفته باشی




سیما جان برای اون تزییناتی که ازم خاسته بودین، راستش فکرشو کردم، حتمن خودتون توی عکس های نت، گشتید و چیز مناسبی پیدا نکردین واسه همین گفتم براتون چندتا فیلم آموزشی بذارم که هم کاملن براتون توضیح بده هم یه مقدار جدید تر باشه آموزشاش
ان شالله که به دردت خورده باشن دوست خوبم
برای حسن ختام هم، عکس سفره عقد خودمو برات میذارم، ان شالله که میوه آرایی و تزییناتش به درد بخوره

برای بهتر دیدن عکس ها میتونی ذخیره شون کنی






طبقه بندی: آشپزی، 

تاریخ : شنبه 6 تیر 1394 | 10:55 قبل از ظهر | نویسنده : مریم بانو | شکم نوشته
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.