تبلیغات
خانه مریم بانو - چیپس خونگی ترد و خوشمزه
آخه چرا انقد هله هوله خوبه؟؟!
دلم میخاد اون کسی که اولین بار، اولین هله هوله رو کشف کرد خفه ش کنم
آخه هله هوله ها همه شون بلا استثنا، هم ضرر دارن هم معمولن مواد اولیه یا مراحل پختشون برای سلامتی مضره هم از همه بدتر، چاق کنندن!!
ولی دیگه چیکار میشه کرد 
حالا این وسط بعضی خانما، مث من و شما، زرنگن و سعی میکنن با فرآیند خونگیزایسیون (واژه ی خودم-ساخت خونگی کردن) تا حد قابل توجهی از مضراتش کم کنن!
یکی از این عزیزان دل که بعید میدونم کسی ازش بدش بیاد همین "جناب چیپس" میباشد که خداوکیلی آماده هاش هم خییییییییلی گرونن هم کاملن ناسالم
پیش از این فرآیند شخصی سازیِ کالباس رو باهم تجربه کردیم؛ این رو هم حتتتتتتتتمن درست کنید و مطمئن باشید اگه طبق دستوری که میگم، انجام بدین نتیجه ی کار از چیپس های بیرون هم خوشمزه تر میشه
این روش رو از اینستاگرام "فوت و فن آشپزی" یاد گرفتم و همینجا ازشون تشکر میکنم
ابتدا با رنده، رنده برقی، غذاساز، پوست کن، و یا چاقو سیب زمینی هامونو ورقه ورقه خیلی نازک میزنیم
دقت کنید که حتمن سیب زمینی هاتون درشت و کاملن سالم (بدون چاله چوله) باشن که چیپساتون علاوه بر طعم خوشمزه، ظاهر دلفریبی هم داشته باشه
بعد توی یه ظرف (ترجیحن پلاستیکی) ورقه ها رو میذاریم و روشون آب و نمک و اگه دوست داشتید فلفل و زنجفیل میریزیم 
نکته ای که باعث میشه چیپس مزه ترد و عالی به خودش بگیره، اضافه کردن یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر به آبه!
دقت کنید که وقتی بکینگ پودر رو میریزید تو آب باید کف کنه، اگه اینجوری نشد ینی بکینگ پودرتون خراب شده و کار نمیکنه
حالا وقتشه که چیپسامونو حدود نیم ساعت بذاریم توی فریزر (من 45 دقیقه گذاشتم)
بعد از فریز، بیرون میاریم و آبشو خالی میکنیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
سعی کنید تنبلی نکنید و چیپس ها رو دونه دونه توی روغن بندازید (یا کفِ توری سرخ کن بچینید) چون اینجوری به هم دیگه نمی چسبن
زیاد هم نریزید که بهم دیگه بچسبن
بعد حتمن حتمن، چیپساتونو روی دستمال بذارید (رو هم نندازیدشون) تا روغن اضافه شون گرفته بشه
خیلی زحمتش زیاده ولی نتیجه کار خیلی عالی میشه
اینم عکس چیپسای خونگی و سالم خودم پز


نظرتون چیه؟

++ درست کردن این چیپس رو به خانمای بارداری که خیلی دوست دارن چیپس بخورن ولی بخاطر مضراتش نمی تونن، توصیه میکنم



طبقه بندی: آشپزی، 

تاریخ : دوشنبه 2 شهریور 1394 | 07:21 قبل از ظهر | نویسنده : مریم بانو | شکم نوشته
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.